Mitsubishi toob turule crossover-auto RVR
Kirjutanud Sven   
Tei, 22.Det.2009 23:14

Mitsubishi toob turule crossover-auto RVR

Mitsubishi Motors Company (MMC) toob järgmisel aastal ülemaailmsele turule uue crossover-auto RVR. Maasturi ja sõiduauto omadusi ühendava kompaktse sõiduki tootmine algab aprillikuus, Eestisse jõuab sõiduk alates juunist.


Mitsubishi Motors Corporation (MMC) toob järgmisel aastal välja uue kompaktse crossover-auto RVR. Mitsubishi RVR ühendab endas maasturi ja sõiduauto parimad omadused. Autot iseloomustavad ruumikus, ökonoomsus ja keskkonnasäästlikkus. RVR-i disain jätkab uute Mitsubishi autode reaktiivhävitaja-teemat.

Mitsubishi RVR-i mootorivalikus on uus 1,8-liitrine diiselmootor ja uus 1,6-liitrine MIVEC-bensiinimootor. Diiselmootoriga mudelite tootmine algab aprillis ning bensiinimootoriga autode tootmine juunis. Mitsubishi RVR-i 4,3 meetri pikkune kere on kerge konstruktsiooniga, mis teeb sõiduki kütusesäästlikuks. Kompaktne RVR, mis tuleb välja nii kahe- kui neljarattaveolise mudelina, asub täiendama Mitsubishi maasturite peret suure Pajero ja keskmist mõõtu Outlanderi kõrval. Mitsubishi toob oma uue auto turule nii Euroopas, Põhja-Ameerikas kui Aasia regioonis, sealhulgas ka Hiinas. Eestis saab uut autot osta alates juunikuust.

AS Silberauto Mitsubishi müügidirektor Üllar Born ütleb uue sõiduki tutvustuseks: “Mitsubishi RVR on ideaalne auto üha kasvava crossover-segmendi jaoks. Mitmekülgne ja ökonoomne RVR vastab suurepäraselt pereinimeste vajadustele ning püüab pilku oma modernse disainiga. Uue mudeli hinnad ei ole veel lõplikult paigas, kuid algavad suure tõenäosusega 250 000 kroonist.”

 

Aktiivsed teemad foorumis

    Could not get any data from the forum, please check the configuration.